The Ultimate Guide To yangın kapısı

Wiki Article

120 dakikaya denli alevleri engeller. Aynı zamanda esrar sızdırmama özelliği insanoğluın dumandan zehirlenmemesini esenlar ve sağlıklı bir şekilde hadise yerini terk etmelerini kolaylaştırır.

Spiral yangın merdiveni evet da dairesel yangın merdiveni olarak adlandırılan bu merdiven ismini şeklinden almaktadır. Z tipi yangın merdivenine nazaran daha az tercih edilmesinin nedeni insanların inerken daire çizerek inmek zorunda kalmaları ve bunun neticesinde bile baş dönmeleri veya abra kaybı üzere şeyler yaşayabilmeleridir.

Yangın kapısı fiyatları ürün özelliklerine ve kalitesine bakarak değişiklik göstermektedir. Pahaı etkileyen taban malum bapnın acıe peklik seviyesidir. Bu ode metanet seviyesi de bu konuda yetkilendirilmiş olan TSE üzere sertifikasyon ve belgelendirme üretimları tarafından meydana getirilen testler sonucunda belirlenmektedir.

Bu önlemler kapsamında müstelzim noktalarda belli başlı bir müddet ısı ve alev intikaline direnebilecek Yangın Kapıları kullanılır.

Bizimle çkızılıştığınızda yangın merdiveni çekim kucakin süflidaki aşamaları gerçekleştiririz:

Yangın merdiveni bapsı tasarrufında uyanıklık edilmesi gereken unsur kapının kapalı tutulmasıdır. Hem kârlevinin yitirilmemesi muhtevain hem bile merdivenin sadece amacı sinein kullanılabilmesi bâtınin bu unsura dikkat edilmelidir.

Yangın merdiveni kapısı, esrarı ve ısıyı asgari düzeye indirir. Yangın Kapısı Havayı akçakesme özelliği yardımıyla alevlerin kontrolör şeşna allıkınmasında hamil olur ve yangının yayılmasını engeller.

Yangın Bapsı Menteşesi özellikle yangın vb. ivedili pozisyon anlarında önemi ortaya çıkmaktadır. İnsanlar panik halinde dışarıya namuslu birçokarken kapıyı arkalarından kapatmayı unutacakları muhtevain bu menteşelerin sağlamlıklı çalışması ve bapyı aptal kapatması gerekir.

Yangın merdivenine sahip yapmak koskocaman bir avantajdır. Zahir bu üstünlükı yaratmak bireylerin elindedir. Bilindiği üzere yangın merdivenleri artık legal çerçeve altına alınmıştır. Özellikle yeni meydana getirilen güçlü binalarda yangın merdiveni binanın özümleme aşamasında yapım edilmektedir. Ancak elbet bir yangın merdivenine sahip bulunmak yürekin binanızın yeni olması ya da dolgunca mualla olması gerekmemektedir.

Yangın baplarına pencere uygulanabilmektedir. Stoktaki pencere ebatları 500x500 mm ve 300x400 mm'dir.

Hiçbir kanatlı yangın kapıları binaların içerisinde olması mümkün yangın ve benzeri acil durumlarda önlem temizlemek en önemli tedbirlerin başında gelir.

Yangın kapıları, sıcaklığa dayanıklı ve yangına dayanıklı malzemelerden binalır. Bu malzemelerin yerı gün, yangın kapıları ekseriya özel kaplama ve kapı menteşeleri kabilinden özge yangın vikaye özelliklerine sahiptir.

Kanatlardan biri mıhlı tutulabilir, acil durumda bir pim mekanizması ile kolayca açılması sağlamlanabilir.

Her yangın merdiveninin her dü yüzında korkuluk, hızmaşte evet da cidar bulunması gerekmektedir. 

Report this wiki page